Anuntul facut de Tesla a adus un nou record al monedei virtuale Bitcoin

Posted by

Dupa ce Tesla a anuntat investitia colosala decirca 1,5 miliarde de dolari in aceasta moneda virtuala, Bitcoin a ajuns iar la un nou record maxim. Astfel ca acest anunt facut public de catre compania Tesla nu numai ca a adus la o noua cotatie moneda bitcoin, si mai mult decat atat a si subliniat faptul ca in curand va incepe sa accepte si acele plati care sunt realizate cu aceste monede virtuale.

Luna ianuarie a fost una foarte benefica pentru compania Tesla, avand in vedere ca si-au modificat politicile de investitie ce cuprind atat activele digitale, cat si aurul pe lista plasamentelor potentiale. Iar acest adevar a fost probat de catre cei de la comisia americana pentru bursa si valori dupa ce a fost depus un raport anual al companiei. Mai exact in raportul respectiv se arata urmatoarele:

“Am investit un total de 1,50 miliarde de dolari in bitcoin ca parte a acestei politici si, ocazional sau pe termen lung, putem achizitiona si detine active digitale (…). Mai mult, ne asteptam sa incepem sa acceptam bitcoin ca forma de plata pentru produsele noastre in viitorul apropiat”.

Prin urmare dupa aparitia acestor informatii in presa pe platforma BitStamp Bitcoin a urcat pana la un record maxim de 44.631 dolari/unitate. Si bineinteles si celelalte monede virtuale rivale au avut aprecieri consistente. De exemplu pentru Ethereum a fost de +7%, pentru Ripple (XRP) de +9,4%, pentru Bitcoin Cash de +5,8%, iar pentru Litecoin de +5,94%.

Pana si token-ul eGold care a fost creat de catre romanii de la Elrond a avut o capitalizare de 3 miliarde de dolari. Asadar toata aceasta poveste a inceput inca de pe data de 29 ianuarie cand antreprenorul Elon Musk a adaugat la profilul de Twitter #bitcoin, in cele din urma, in zilele urmatoare seful companiei Tesla a sters de la profil #bitcoin.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *