Bitcoin Talk Romania

General Category => Afiliere => Subiect creat de: Haotik din Septembrie 06, 2020, 09:04:27 a.m.

Titlu: Ledger Nano S - portofel hardware recomandat
Scris de: Haotik din Septembrie 06, 2020, 09:04:27 a.m.
Il folosesc inca de prin 2018 si sunt foarte multumit de el. Este un portofel hardware care te ajuta sa ti monezile in siguranta. Desi folosesc si alte porfofele software este preferatul meu pentru cantitatile mai mari de monede pe care prefer sa le tin intr-un mod cat mai securizat posibil.

Pe site la ei gasiti si Ledger Nano X dar eu zic ca nu se justifica banii cand varianta S isi face cu brio treaba. De asemenea am mai avut un model BLUE sau ceva de genul dar vad ca l-au scos, era incredibil de scump si nu cred ca s-a vandut in prea multe exemplare.

Atentie: Cumparati doar de pe siteul oficial, vezi linkul de mai jos si evitati OLX sau alte surse pentru a cumpara un astfel de device. In mod normal are o protectie ca sa nu poate umbla cineva in el si softul poate verifica daca e sau nu un dispozitiv secure dar am vazut alte trucuri mult mai simple prin care oamenii au fost pacaliti si au ramas fara bani cu un astfel de device (de exemplu o simpla foaie cu instructiuni de instalare si cu un set de chei pe care cel care a vandut device-ul bineinteles ca le stia si putea avea acces la monezi)..

Link de afiliere: https://www.ledgerwallet.com/r/179c (https://www.ledgerwallet.com/r/179c)