Cum sa faci rost de primele tale cryptomonede fara sa investesti nimic!

Posted by

Stiu foarte bine ca atunci cand se discuta despre crypto se vorbeste in primul rand despre investitii si despre castigurile fabuloase pe care le au unii in urma investitilor din aceasta parte, si mai putin despre riscurile pe care le presupun aceste investitii sau despre faptul ca poti obtine gratuit anumite monede, tokensi sau mai nou chiar si NFT-uri.

1. BITCOIN

Voi incepe cu primul astfel de program, este vorba de https://freebitco.in/?r=8537709, un program prin care poti castiga in fiecare ora pana la 200$ apasand un simplu buton de ROLL, inscrierea este gratuita, nu am sa te mint, castigurile sunt impartine pe nivele, de cele mai multe ori vei castiga rewardul de pe primul nivel dar au fost cazuri in care am vazut si castiguri de la pratul doi trei si patru. Chiar si asa, chiar daca rewardul pare foarte mic la inceput si vei spune ca nu merita sa pierzi timpul eu l-am neglijat vreme de mai multi ani si am regretat acest aspect.

Suma minima pe care trebuie sa o ai in cont ca sa ii poti retrage in portofelul tau de bitcoin este de 0.00003000 BTC. Nu face greseala sa te gandesti ca nu vei ajunge usor la acel prag pentru ca am vazut oameni care l-au atins si l-au si depasit dupa primele luni.

Jocul, pentru ca eu il vad ca un fel de joc, are si alte optiuni care ti-ar putea permite sa castigi mai mult, are sistem de afiliere, are un sistem de membership premium si am descoperit de curand posibilitatea de a face rost de ceva extra FUN TOKENS (un token pe care il poti obtine si din platforma separat de BTC) destul de usor.

Dupa ce vei depasii pragul de 30.000 de satosii vei primii si o dobanda de 4.08% pe an la bitcoinul pe care il ai deja in balanta.

2. WAX

WAX este nu doar o moneda ci un intreg ecosistem de jocuri si NFT-uri unde poti obtine tot felul de monede si NFT-uri gratuit. De-a lungul timpului in portofelul meu de wax s-au adaugat mai multe monede, tokensi pe reteaua wax si NFT-uri, iar valoarea unora dintre aceste aseturi a crescut.

Poti sa iti faci un portofel gratuit pe wax aici: https://wallet.wax.io/ dar ai si alte variante de portofele pentru wax, unele dintre ele mai greu de utilizat si nerecomandate incepatorilor (Anchor, Scatter, sau chiar Ledger Nano)

Ce trebuie sa sti ca desi nu exista comisioane de transfer pe reteaua wax, exista totusi necesitatea de a participa cu wax la resursele retelei (CPU, LAN si RAM) si s-ar putea ca dupa ce ti-ai facu cont gratuit sa nu poti juca prea multe jocuri, sau in momentele de aglomerare ale retelei nu vei avea suficiente resurse ca sa poti face absolut nimic pe retea, dar incet incet iti vei putea creste contul si incepe sa acumulezi cat mai multi bani.

Desi personal nu stiu nici un joc care sa te plateasca direct in wax, vei primi alte monede (vezi exemplele de mai jos) pe care le vei putea schimba usor prin intermendiul platformei de exchange in WAX. https://wax.alcor.exchange/

Daca ar fi dupa mine, as incerca sa obtin primele tokenuri din Alien Worlds si le-as schimba prin alcor (vezi optiunea Swap) in wax, astfel sa ma conving ca lucrurile funtioneaza si sa obtin primiele mele monede de wax.

Stind ca la inceput este foarte greu, am hotarat sa te ajutam si noi in masura in care acest lucru este posibil si sa iti dam gratuit stake pe contul tau la 1 WAX timp de o luna ca sa te ajute sa poti desfasura primele operatiuni. Tine cont ca si resursele noastre sunt limitate mai ales ca investim la randul nostru acei wax in diverse proiecte, dar tot ce treubie sa faci este sa vi pe grupul nostru de whatap si sa cei asta: https://chat.whatsapp.com/DNR3cjWQZuiFfamT0v2fzg

3. TLM (Trilium)

Trilium este tokenul folosit de cei de la jocul Alien Worlds, este un joc simplu prin care tot ce treubie sa faci e sa apesi 2-3 butoane (Mine, Claim si Aprove) pentru a obtine un mic rewards, Inca de la inscrierea in joc daca nu iti da eroare (din cauza resurselor insudiciente de care ti-am vorbit mai sus) vei primii si doua NFT-uri gratuite. Unu este un avatar (EL sau EA) si o LOPATA cu care vei putea sa sapi dupa TRILIUM.

Pentru a incepe sa joci ai nevoie de un portofel pe Cloud Wax si sa accesezi linkul https://play.alienworlds.io/. Atentie, jocul nu are aplicatie de windows sau android si se joaca doar in browser, chiar si pe telefon, au fost asemenea aplicatii facute de scammeri ca sa fure banii din portofelul wax a celui neatent.

Castigurile si timpul care dureaza pana poti sa dai iar MINE-CLAIM depinde de foarte multi factori, de pamantul pe care alegi sa cauti trilium, de uneltele pe care le ai (la inceput vei avea doar o lopata), de noroc… o sa inveti pas cu pas cum sa iti imbunatatesti si pe acolo lucrurile.

4. DUST

DUST este probabil tokenul care se obtine cel mai usor, daca sti putina engleza tot ce trebuie sa faci pentru a obtine DUST este sa intrii pe anumite grupuri de telegram si sa dicuti cu oameni de acolo si pentru fiecare mesaj pe care il vei trimite vei primii 0.1 DUST. Din cauza ca se obtine atat de usor si valoarea lui este foarte foarte mica. Nu mai stiu acum toate grupurile de telegram pe care se puta obtine DUST eu mai primesc DUST pentru ca ajut oamenii pe canalul oficial de la Alien Worlds dar cred ca un loc bun de a incepe este https://t.me/magicdustcrypto

Intradevar trebuei sa stii engleza, dar e indeajuns sa spui un simplu „Hello” si vei obtine un 0.1 DUST in portofelul tau de wax. S-ar putea ca inainte de asta sa fie nevoie sa iti si sincronizezi contul tau de wax, vezi mai multe informatii aici.

ERATA

Sunt mii de programe care promit monezi gratuite, unele funtioneaza, cele mai multe nu, exista un hipe in jurul monedei HI Dollars de exemplu, desi mi-am facut cont nu m-am jucat suficient de mult cu el ca sa vad si cat de usor se poate transfera in alta moneda si in plus cand toata lumea lauda ceva eu devin reticent, si parca nu mi-as da datele personale (procesul de verificare) pe cativa centi. in cazul de mai sus.

Asadar eu m-am axat mai sus pe programe pe care eu le folosesc si le recomand si din care eu castig zilnic ceva.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *