Despre ce s-a intampat cu RAID in Maiar.exchange

Posted by

Inainte de a va da copy paste la textul de mai jos, nu pot sa le spun celor de la Staking Agency decat, bravo baieti si la mai mare. Si nu sunt retoric deloc, daca au fost baieti destepti isi merita pe deplin banii.

Sunt unii care comenteaza ca e imoral, ca e nu stiu cum. Baietii astia au investit timp in a studia cum functioneaza reteaua, au muncit sa faca si sa testeze robotul respectiv, si-a asumat riscuri pentru ca la fel de bine poate cei care a cumparat in presale decideau sa vanda masiv si atunci baietii astia plangeau acum de cati EGLD au pierdut. Si sa recunoastem ca cei care tipa ca nu e moral ar fi facut fix la fel daca ar fi putut sa o faca. In plus tu de ce erai acolo la coada ca sa cumperi primul (sau cat mai in fata), nu ca sa le vinzi si sa faci profit??

„Ca sa intelegeti putin ce s-a intamplat ieri cu Ride si de ce era lumea asa indignata ca au pierdut toti cei care au bagat la launch….la un asa nivel de echipa ma asteptam la niste masuri bune anti-bot…“𝕯𝖗𝕯𝖊𝖑𝖕𝖍𝖎 🏦 Staking Agency:Buna searaincep intai prin a va povesti ce s-a intamplat ieri odata cu lansarea RIDEacuzatiile care se aduc Staking Agency sunt total nefondate si sunt cauzate de confuziile unoraeste blockchain, iar totul este transparent atat pe explorer.elrond.com, cat si pe elrondscan.comau existat mai multi boti care asteptau sa cumpere RIDE imediat dupa lansareun bot este o aplicatie care executa o tranzactie pre-completata la un anumit moment dat, in functie de conditia pusa de programatorbot-ul care a castigat acest „concurs” a fost al adresei erd1ss6u8eya96g7sfhzyy7an3ppcc04fftv9r3ut844mn33mq72ymrsn33uqucare a cumparat aproximativ 10.000.000 RIDE cu 5.600 eGLD la pretul de 0.16$mentionez ca nu cunosc detinatorul acestei adresepe locul 2 (spre rusinea mea) a fost bot-ul meu, care a cumparat pentru mine si inca 30 de prieteni 6.900.000 RIDE in suma de 10.000 eGLD la pretul de 0.5$dupa mine au urmat acele adrese controversate legate de wallet-ul Elrond Team, care au luat de 8.000 eGLD la preturi de minim 1$dupa ce bot-ul meu a reusit sa cumpere acei 6.900.000 RIDE, a vandut 1.500.000 din ei pentru a recupera investitia, dupa care fondurile s-au impartit inapoi catre cei 30 de prieteni care au contribuit la acest poolconsider ca nu este nimic ilegal sau imoral in ceea ce am facut si imi asum in totalitateacum va raspund la alte intrebari, daca aveti” „

Mihai (DrDelphi)

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *