PREDICTIE: EGLD la 100 USD

Posted by

Eu zic ca in maxim 8 luni, EGLD va trece printr-o corectie destul de severa si va ajunte la pretul de 100 USD. Pot sa ma insel sau pot sa am dreptate, e doar parerea mea. De asemenea nu sfatuiesc pe nimeni nici sa cumpere nici sa vanda, eu personal daca am disponibiliate de lichiditate probabil as cumpara pentru ca in momentul in care va ajunge la pretul de 100 USD sau chiar sub acest pret cu siguranta nu vei avea bani sa cumperi.

De exemplu eu mi-am propus sa ajung sa am in portofoliu macar 1 EGLD (ca sa pot sa il pun la stake), momentan am doar 0.18 EGLD si asta voi incerca sa fac indiferent de pretul lui sau fara sa tin cont de parerea de mai sus. Ceea ce va invit si pe voi sa faceti, sa faceti propriile alegeri, sa va asumati decizile pe care le luati si sa nu cautati vinovati in fara de voi atunci cand piata sufera o corectie masiva din diverse motive.

De ce fac predictia asta? Mai ales ca ma feresc de obicei sa fac predictii de vreun fel. Ei bine, am tot zis asta in diverse cercuri private si am zis ca pot sa mi-o asum si sa o pun pe blog sau pe vlog. Din nou asta nu inseama ca trebuie sa vindeti EGLD daca aveti in portofoliu sau nu inseamna ca poate calculele mele sunt gresite.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *