Vreau sa intru si eu pe piata crypto, cat ar trebuii sa investesc?

Posted by

O intrebare la care aud mereu raspunsul clasic „cat iti poti permite sa pierzi?” dar sincer sti cat iti poti permite sa pierzi, ca am vazut foarte multi oameni care credea ca pot duce o pierdere de 1000-5000-10000 de dolari si cand chiar s-a intamplat asta s-au imbolnavit de la stres, au luat cele mai proaste decizii si asa mai departe. Am auzit de la un prieten ca un alt cunoscut comun, cand a picat nu situ ce actiuni pe bursa pur si simplu a vomitat.

Asa ca revin la intrebarea din titlu, cat ar fi bine sa investesti cand intri pe bursa. Iar raspunsul sincer pe care ti-l dau desi nu o sa te multumeasca este intre 10 si 50 de dolari. Si o sa ziceti du-te mah de aici cu 10 dolari ai ta dar o sa va expic perspectiva mea de investitii si o sa vedeti ca desi ratez multe „oportunitati” per total ies bine.

Ca sa intelegeti si mai bine, va spun ca de curand am pus ochii pe Cardano (ADA) si m-am decis sa cumpar si eu 10 monezi. Asta ar insemna cam 10-15 euro la momentul actual de investit in aceasta moneda care mi-a atras atentia. Ei bine cu toate ca am investit foarte multi bani in ultimii ani in diverse zone, nu doar crypto, deci cu siguranta suma pe care mi-o permit eu sa o risc e cu mult peste aia 10 euro, inca nu sunt convins sa bag 10 dolari (am zis ca daca pretul sta la peste 1 USD nu cumpar) in aceasta moneda, desi promite mult.

Asta a fost si baza acestui articol, daca vrei sa intri in lumea cripto baga 10 euro pe luna, vei invata ce inseamna un portofel (wallet) in care sa ti diferite monezi, vei invata cum sa primesti bani in el, primii 10 euro si de asemenea probabil vei invata si sa ii trimiti in walletul altcuiva. Apoi dupa o luna cu siguranta vei sti mai multe despre lumea asta si vei putea investii iarasi 10 euro. As putea duce lucrurile si mai departe chiar, desi nu agreeez revolut Revolut pentru partea de tranzactionare crypto si actiuni, puteti incerca cu Revolut prima oara daca deja aveti aplicatia si stiti sa umblati cu ea.

Desigur cu 10 dolari pe luna nu vei ajunge nici milionar nici nu vei avea maine vreun Lamborghini la poarta, dar ai vazut tu pe la vecinii tai ca si-au luat, ca de laudat pe conturile retelelor sociale se lauda multi ca fac milioane dar de cele mai multe ori milioanele alea pe care le fac repede repede le si pierd la fel de repede pe alte monezi. E simplu sa arati cum ai castigat 10.000 de euro fara sa arati si faptul ca ai pierdut 20.000 de euro de fapt.

Asa ca mult succes cu investitiile si daca nu esti de acord cu mine, lasa-mi un comentariu mai jos.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *